rumat: maatwerk in slaapcomfort


In samenwerking met een gerenommeerde Nederlandse fabrikant is de Rumat matrascollectie ontwikkeld. De serie bestaat uit 3 matrastypen die stuk voor stuk met zorg worden geproduceerd voor uw persoonlijke nachtrust. Maatwerk in slaapcomfort dus.

De zorgt komt ook tot uiting in de gebruikte materialen. U heeft de keuze uit een kern van zuivere natuurlatex of 8-slags pocketvering in verschillende hardheden. Dat het hier om kwaliteit gaat blijkt wel uit het feit dat u maar liefst 10 jaar garantie krijgt op de HighCare collectie.

Waarom een Rumat matras?

Voor de Rumat matrassen wordt alleen gebruik gemaakt van de meest zuivere natuurlatex uit de rubberboom. Alleen natuurlatex waarborgt, een goede aanpassing aan en ondersteuning van uw lichaam. De open celstructuur zorgt ervoor dat de matras zichzelf 'lucht' waardoor vocht op natuurlijke wijze wordt afgevoerd. Natuurlatex is anti-allergisch omdat bactieren, en schimmels er geen vat op hebben.

Alle pocketverngmatrassen hebben 8-slags tonvormige veren van thermisch gehard staaldraad, die ieder apart verpakt zijn in een stoffen zakje. Met ruim 400 verenper m2 geeft deze matras uw lichaam een actieve ondersteuning. Dit verenpakket wordt altijd afgedekt met natuurlatex en natuurlijke beschermlagen.