LIFETIME KIDSROOMS - EEN WELOVERWOGEN KEUZe LIFETIME

Alle Lifetime showroom modellen tot 30% korting!


KINDERMEUBELS VAN TOPKWALITEIT SINDS 1972

Bij LIFETIME bekijken we de wereld al meer dan veertig jaar door de ogen van het kind. Er is veel veranderd in de loop der tijd. Kinderen hebben nu een eigen kamer, de kamers zijn groter en er zijn allerlei trends gekomen en weer verdwenen. Één ding is echter onveranderd gebleven, namelijk onze filosofie:

KINDEREN HOEVEN ALLEEN MAAR TE SPELEN, TE ONTDEKKEN EN PLEZIER TE HEBBEN
Met dit motto als leidraad scheppen we opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren. Dankzij de combinatie van traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zorgen we dat kinderen in een veilige omgeving pret kunnen maken en spelen. Alleen het beste is goed genoeg - voor ons en voor jouw kind.

GEEN COMPROMISSEN OVER KWALITEIT EN VEILIGHEID
De bedden van LIFETIME zijn allemaal ontworpen en gemaakt in Denemarken van het beste hout uit de bossen van noordelijke Scandinavië.

VOORBEREIDEN OP DE TOEKOMST
Niet weggooien. Het LIFETIME bedstystemen groeit met je kind mee en kan steeds opneiuw worden aangepast aan andere wensen en behoeften.

GOED DOORDACHT DESIGN, TOT IN HET KLEINSTE DETAIL
Wanneer je een LIFETIME- product bekijkt, zie je meteen dat dit het resultaat is van een jarenlange, zeer nauwkeurige ontwikkeling. Wat onmiddellijk opvalt, zijn de kwaliteit, de stevige verbindingen en de voortreffelijke stabiliteit van de producten. Voor alle wit gelakte grenen producten hebben we louter knoestvrij hout gebruikt, om problemen met verkleuring op knoesten te voorkomen.

We hebben de meubels zo veel mogelijk gemonteerd, zodat jij zo min mogelijk montage hoeft uit te voeren. Dat betekend da tje met een minimale inspanning een complete oplossing hebt waarvan je - en, belangrijker , je kind - nog jaren plezier zult hebben.

Kwaliteit brengt zijn geld op...