Kop 1

Subkop

AVEK

80 jaar traditie in vakmanschap en bedden

80 jaar traditie in vakmanschap en bedden

In 1927 startte grootvader Roelf Kok in het Friese Surhuisterveen met de productie van straaldraadmatrassen onder de naam AVEK, een afkorting voor zijn bedrijfsmotto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit'. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap heeft AVEK zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne organisatie, die een toonaangevende rol speelt in de Nederlandse Slaapmarkt.

Tegenwoordige vormen innovatie idee├źn de basis van hoogwaardige bedden, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid. Het ruime assortiment bestaat uit onder meer boxsprings, matrassen, dwarsgespannen spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden.

 Ons doel is om u te laten genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kiest u een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan u lang plezier zult beleven. Als u binnenkort beslist over de aanschaf van een nieuw bed of slaapsysteem, ga dan eerst eens proefliggen bij uw AVEK dealer. Wij kunnen het u van harte aanbevelen.